Tarieven

Of u nu op zoek bent naar een betaalbare print voor aan de muur, of een uniek kunstwerk welke slechts in beperkte oplage te verkrijgen is: bij Foto's aan de Muur bent u altijd aan het goede adres. Wanneer u onze bestelpagina bezoekt, kunt u kiezen uit een ruime selectie foto's. Iedere foto heeft zijn eigen tarief, afhankelijk van het materiaal, formaat en de oplage van de foto.

Betaalbare kwaliteit
Op zoek naar een prachtig maar betaalbaar werk voor aan de muur? Een print als fotoposter is al mogelijk vanaf slechts €13,00 inlusief verzending binnen Nederland! Ook op grotere formaten blijft de fotoposter een betaalbare optie, geschikt voor iedere kamer. Tegen meerprijs is het ook mogelijk het werk direct te laten inlijsten. Een andere, betaalbare mogelijkheid is een foto op canvas.

Museumwaardige afdrukken
Wilt u eens iets heel anders? Voor een unieke, museumwaardige afdruk kiest u een materiaal als Xpozer (mogelijk vanaf €70) of Aluminium (vanaf €78), eventueel afgewerkt met een laag plexiglas (vanaf €104).
Naast deze mogelijkheden biedt Foto's aan de Muur ook werk op canvas of ingelijste werken - hiermee hebben wij voor iedere klant een passend werk!

Uniek werk
Zou u het liefst een gagarandeerd uniek kunstwerk willen aanschaffen? In overleg kan de fotografe speciaal voor u op pad gaan om een foto te maken, in de sfeer en kleurstelling die u bevalt. Met een dergelijke foto haalt u een origineel kunstwerk in huis, waar geen tweede van te vinden is! (Prijs op aanvraag)

Contact
Voor contact met de fotografe vult u het contactformulier in.