Mogelijkheden

Materialen
Foto's kunnen standaard worden afgedrukt op fotopapier, canvas, aluminium of Xpozer. Daarnaast is het mogelijk om een foto speciaal voor u op ander materiaal te laten afdrukken. Denkt u hierbij o.a. aan ruwgeborsteld aluminium, glas of zelfs hout.

Formaten en uitsnedes
Alle werken zijn standaard in verschillende verhoudingen beschikbaar: van de standaardverhouding tot langgerekte panorama's of vierkante uitsnedes. Wilt u een foto graag in een formaat bestellen welke op de bestelpagina niet beschikbaar is? Per e-mail kunt u dit doorgeven, en kan de fotografe het werk voor u aanbieden in het gewenste formaat en uitsnede.

Advies
Welke foto past het mooiste aan uw muur? Wellicht zijn er zelfs mogelijkheden waarover u nog niet had nagedacht, zoals een serie van meerdere foto's aan de muur of een drieluik. Foto's aan de Muur denkt graag met u mee en voorziet u van passend advies.

Uniek werk
Zou u het liefst een gagarandeerd uniek kunstwerk willen aanschaffen? In overleg kan de fotografe speciaal voor u op pad gaan om een foto te maken, in de sfeer en kleurstelling die u bevalt. Met een dergelijke foto haalt u een origineel kunstwerk in huis, waar geen tweede van te vinden is! (Prijs op aanvraag)

Contact
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden, of heeft u al een speciaal verzoek?
Voor contact met de fotografe vult u het contactformulier in.