De Fotografe

De website 'Foto's aan de Muur' is in 2013 opgezet als onderdeel van Nikki de Kerf Fotografie.

Nikki de Kerf is een 23-jarige, gepassioneerde fotografe gespecialiseerd in portret- en landschapsfotografie. In 2004 begon zij hobbymatig met het fotografisch vastleggen van de verschillende dieren, mensen en situaties uit haar omgeving. Met de jaren ontdekte zij dat haar interesse en vooral passie uitging naar het fotograferen van dieren en natuur. Hierop volgde zij in 2008-2009 een basisopleiding fotografie en besloot zich daarna op eigen wijze te specialiseren.

Haar eigen website, waarop fotoreportages voor mens en dier worden aangeboden, staat al enige jaren met veel succes online.
Ook de pagina's op sociale media worden geregeld geupdate en voorzien van recent werk. Met de opkomst van deze online netwerken wordt ook de vraag naar fotoprints als kunstwerk steeds groter. Om te kunnen voorzien in deze vraag is besloten een tweede website op te richten: Foto's aan de muur.

Of u nu op zoek bent naar een betaalbare print voor aan de muur, of een uniek kunstwerk welke slechts in beperkte oplage te verkrijgen is: bij Foto's aan de Muur bent u aan het goede adres.